Turvalasit

Turvalaseja ovat karkaistut ja laminoidut lasit. Myös karkaistu laminoituja laseja käytetään vaativissa kohteissa. Kuten kaidelaseissa, joissa on suuri putoamiskorkeus. Turvalasit on suunniteltu niin että se olisivat mahdollisimman turvallisia, silloinkin kun lasi menee rikki.

Karkaistu turvalasi

Karkaisulla tarkoitetaan lämpökäsittelyä joka lujittaa lasia. Karkaistu lasi menee hajotessaan pieneksi muruksi, eikä näin ollen viillä niin herkästi. Käsittely myös vahvistaa lasin pintaa ja näin se on joustavampi kuin tavallinen lasi ja kestää paremmin tylppiä iskuja. Karkaistua lasia käytetään esimerkiksi isoissa liukuovissa, saunan ja suihkun lasituksissa ja pöydänlasina.

Laminoitu turvalasi

Laminointi tarkoittaa sitä että kaksi tavallista lasi levyä liimataan yhteen. Lasi näyttää aivan samalta kuin tavallinen yksi lasilevy, mutta hajotessaan laminointi pitää lasin kasassa. Laminoidusta lasista ei siis lähde sirpaleita ja onkin siksi todella turvallinen myös lapsiperheisiin. Laminoitu lasi voi koostua myös kahdesta karkaistusta lasilevystä, jotka laminoidaan yhteen. Näin saadaan erittäin kestävä ja turvallinen ratkaisu esimerkiksi korkeisiin kaiteisiin tai kattoikkunoihin.

Tietoa meistä

Meiltä saat yksilöllisen, kustannustehokkaan, laadukkaan ja aikataulussa pysyvän toimituksen kaikista lasialan töistä.

Suoritamme niin pienet kuin suuretkin lasityöt ammattitaidolla.

Palveluitamme

Korjauslasitukset asuinrakentamiseen sekä toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Säädöt ja korjaukset myös esim. Saunan lasiseinät - Lasiliukuovet - Lasiovet - Lasikaiteet - Terassilasit - Lasikatokset ym.

Enemmän...

Ota yhteyttä

  • Espoon Lasi- ja Peilipalvelu Oy
  • Osoite: Mikkelänkallio 18 A, 02770 ESPOO
  • Puh: 045 357 9064 (8:00-16:00)
  • Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.