Peilit

Peileillä saat luotua tilantuntua helposti

Peilit ovat helppo tapa avartaa tiloja ja ovat monessa kohdassa myös hyödyllisiä. Meiltä saat tavalliset kirkkaat peilit, sekä sävytetyt koristepeilit. Tavalliset peilit sopivat kylpyhuoneisiin, eteiseen ja vaatehuoneeseen. Peilit saat mittatilaustyönä juuri sen kokoisena kuin haluat. Sävytettyjä peilejä on pronssina ja savunharmaana. Ne sopivat kohteisiin joihin halutaan tuoda avaruutta, mutta ei korostaa peiliä.

Peilit voidaan kiinnittää seinään j-listoilla tai liimaamalla. Jos peilin taakse halutaan valot, niin peili saadaan myös asennettua niin että peilin ja seinän välissä on rako, jolloin peili ikään kuin leijuu ilmassa.

Kaikki peilit tehdään mittatilaus työnä ja voidaan leikata moneen erimuotoon. Peileihin saa myös turvakalvon taakse, jolloin rikkoutuessaan peili pysyy yhtenäisenä ja on näin turvallinen.

• Sisustuspeilit

Sisustuspeileinä voidaan käyttää sekä kirkasta peiliä että sävytettyjä peilejä. Peilit ovat yleensä 4mm paksua lasia, myös paksumpaa peiliä löytyy. Kaksipuoleiset peilikaapin ovet kuuluvat myös palveluihimme, jotka teemme myös mittatilauksena.
Peilistä voidaan leikata erikokoisia suorakulmia tai ympyröitä. Myös eri muotoisiin kehyksiin tehtävät peilit onnistuvat!
Peileihin voi tehdä eri levyisiä fasetti hiontoja joita löytyy 10mm, 20mm, 30mm, 40mm ja 45mm. Fasettihionnan voi tehdä myös pyöristettyyn peiliin ja ympyrä peiliin.
Peilien toimitusaika on n.1vk tilauksesta. Fasettihiotuissa n.3vk tilauksesta

• Kuntosalipeilit

Haluatko kokonaisen peili seinän? Onnistuu!
Kuntosalipeilit ovat 4mm kirkasta peiliä, jotka ovat turvakalvotettuja. Kokoa miettiessä, kannattaa lähteä liikkeelle siitä, kuinka ison peilin saa kannettua tilaan sisään. Kuntosali peilit kiinnitetään ylhäältä ja alhaalta j-listoilla
Peilien toimitusaika on n.1vk tilauksesta

Tietoa meistä

Meiltä saat yksilöllisen, kustannustehokkaan, laadukkaan ja aikataulussa pysyvän toimituksen kaikista lasialan töistä.

Suoritamme niin pienet kuin suuretkin lasityöt ammattitaidolla.

Palveluitamme

Korjauslasitukset asuinrakentamiseen sekä toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Säädöt ja korjaukset myös esim. Saunan lasiseinät - Lasiliukuovet - Lasiovet - Lasikaiteet - Terassilasit - Lasikatokset ym.

Enemmän...

Ota yhteyttä

  • Espoon Lasi- ja Peilipalvelu Oy
  • Osoite: Mikkelänkallio 18 A, 02770 ESPOO
  • Puh: 045 357 9064 (8:00-16:00)
  • Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.