Kaidelasit

Lasiset kaidelasit ovat erittäin turvallisia ja moderni vaihtoehto puisille kaiteille. Lasi kaiteet sopivat kaikkiin portaisiin ja parvekkeisiin. Kiinnitys voi olla joko olemassa oleviin tolppiin tai lattia kiinnityksellä, jolloin kaide on tolpaton. Kaidelaseja on saatavana suorakulmaisena ja muotoon leikattuina salmiakkeina.

Kokeneet asentajamme käyvät mittaamassa kohteen ja piirtävät malli kaiteet, joiden avulla tehdään varsinaiset lasikaiteet. Asennus hoituu asennuspalvelumme kautta vaivattomasti.

Kaidelasit ovat aina vähintään laminoituja turvalaseja. Putoamiskorkeudesta riippuen lasit ovat paksumpia ja karkaistuja.

Sisätilojen kaidelasi

Sisätiloissa kaidelasit voivat olla portaikon kaiteita tai ylätasanteen turvakaide. Kaidelasit ovat turvallisia ja kauniita. Ne läpäisevät valoa, eivätkä näin pimennä portaikkoa. Portaikkoon kaidelasit on mahdollista kiinnittää pistekiinnityksellä, jolloin erillisiä kaidetolppia ei tarvitse. Lasit saat sävytetystä lasista tai kirkkaista.

Parvekelasit

Parvekelasit avartavat parvekettasi entisestään. Parvekelasit ovat yleensä karkaistu laminoituja, jotka kestävät lämpötilan vaihtelut ja tuulet parhaiten. Parveke lasit ovat myös saatava savunharmaana, pronssin ruskeina tai kirkkaina.

Parvekelasit voidaan myös asentaa sekä tolppien väliin että lattiakiinnityksellä.

Tietoa meistä

Meiltä saat yksilöllisen, kustannustehokkaan, laadukkaan ja aikataulussa pysyvän toimituksen kaikista lasialan töistä.

Suoritamme niin pienet kuin suuretkin lasityöt ammattitaidolla.

Palveluitamme

Korjauslasitukset asuinrakentamiseen sekä toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Säädöt ja korjaukset myös esim. Saunan lasiseinät - Lasiliukuovet - Lasiovet - Lasikaiteet - Terassilasit - Lasikatokset ym.

Enemmän...

Ota yhteyttä

  • Espoon Lasi- ja Peilipalvelu Oy
  • Osoite: Mikkelänkallio 18 A, 02770 ESPOO
  • Puh: 045 357 9064 (8:00-16:00)
  • Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.