Eristyslasit

Eristyslasit koostuvat kahdesta, tai useammasta lasista joiden väliin tulee alumiinilista. Elementti liimataan reunoistaan tiiviisti yhteen, jotta tila lasilevyjen välissä on ilmatiivis. Väliin jäävä tila on täytetty kuivalla ilmalla tai kaasullla. Argon kaasua käytetään kun laseina on selektiivilasit. Argon parantaa lämmöneristävyyttä ja vähentää kosteuden tiivistymis riskiä elementin sisällä. Eri lasi laaduilla saadaan eri käyttötarkoituksiin parhaiten sopivat elementit. Lasi valinnoilla vaikutetaan lämmöneristyksen lisäksi äänieristykseen ja energian säästöön.

Selektiivilasi on suunniteltu päästämään ulkoa tuleva auringonpaiste sisään, ja samalla minimoimaan lämmön karkaamisen sisätiloista. Selektiivilasilla tarkoitetaan siis energiansäästölasia, jonka pinnalla metallioksidikerroksia. Näiden kerrosten ansiosta pitkäaaltoinen lämpösäteily heijastuu lasinpinnalta pois; selektiivilasi päästää kuitenkin lyhytaaltoisen säteilyn lävitseen. Hyvän lämmöneristyskykynsä ansiosta selektiivilasi ei myöskään huurustu kylminäkään vuoden aikoina. Ikkunasta ei myöskään tule vedon tunnetta, koska selektiivilasin pintalämpötila on normaalia ikkunalasia korkeampi.

Eristyslasi voidaan asentaa kaikkiin puu-, metalli- ja PVC-ikkunoihin ja oviin. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ikkunan sisäpuitteet, kiinteät ikkunat, kattolasitukset, näyteikkunat, viherhuonelasitukset, liikkuvat kalustot jne. Myös terassilasitukseen voi käyttää eristyslaseja, jolloin terassi pysyy talvellakin lämpimänä.

Eristyslasit jaotellaan 2-, 3- ja 4-lasisiin elementteihin. Kertaisuus riippuu ensisijaisesti lämmöneristysvaatimuksesta. Elementtien paksuus on riippuvainen kertaisuudesta, käytetyistä välilistojen vahvuuksista sekä lasin paksuudesta. Eristyslasien yleisin tyyppi on 2K3-12 ( 2 on lasien kertaisuuden tunnus, 3 on lasin vahvuus ja 12 on välilistan paksuus) tällöin elementti on 18mm paksu. Eristyslasin raaka-aineena voidaan käyttää lähes kaikkia eri lasityyppejä.

Eristylaseilla on 5 vuoden takuu. Elementit valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja eristyslasit saat asennus valmiina viikossa.

• 2K

2K3-12 = Lasi 3mm+ Välilista 12mm+ Lasi 3mm = n.18mm
Yleensä 2K laseja käytetään aukeavissa kohteissa, esim. aukeavissa ikkunoissa. 2K laseja käytetään yleisimmin sisätiloissa ja lasi valinnoilla vaikutetaan lämmön- ja äänen eristykseen.

• 3K

3K3-12 = Lasi 3mm+ Välilista 12mm+ Lasi 3mm + Välilista 12mm+ Lasi 3mm = n.33mm
3K laseja käytetään pääasiassa kiinteissä elementeissä elementeissä, kuten lasiseinät, kiinteät ikkunat tai kattolasit. 3K lasit ovat erinomaisia kun halutaan maksimaalinen lämmöneristys.

Tietoa meistä

Meiltä saat yksilöllisen, kustannustehokkaan, laadukkaan ja aikataulussa pysyvän toimituksen kaikista lasialan töistä.

Suoritamme niin pienet kuin suuretkin lasityöt ammattitaidolla.

Palveluitamme

Korjauslasitukset asuinrakentamiseen sekä toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Säädöt ja korjaukset myös esim. Saunan lasiseinät - Lasiliukuovet - Lasiovet - Lasikaiteet - Terassilasit - Lasikatokset ym.

Enemmän...

Ota yhteyttä

  • Espoon Lasi- ja Peilipalvelu Oy
  • Osoite: Mikkelänkallio 18 A, 02770 ESPOO
  • Puh: 045 357 9064 (8:00-16:00)
  • Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.